TTDLoikka-julkaisun kansi

Voi hyvin työssäsi — mutta miten?

Miten uudet teknologiat ja kasvavat osaamisvaatimukset vaikuttavat työhön ja miten nämä saataisiin palvelemaan hyvinvointia? Miten omat arvot saadaan sovitettua omaan työyhteisöön rakentavalla tavalla?

Näiden ja vastaavien kysymysten kanssa on painittu viimeisen parin vuoden ajan TTDLoikka-hankeeessa ja nyt on jaossa opas, joiden avulla voidaan omaa ja työyhteisön hyvinvointia kehittää. Erityisenä fokuksena on tietotyö, datatalous ja automaation haasteet, mutta oppaasta löytyy työkaluja kaikenlaiseen organisaation kehittämiseen, työhyvinvointia lisäävästi tietysti.

Huom! Tämä opas on tehty Creative Commons Attribution 4.0 Lisenssillä, jonka puitteissa opasta saa: Jakaa — voit kopioida ja jakaa materiaalia missä tahansa muodossa ja formaatissa. Muokata — voit yhdistellä, muokata ja rakentaa valmiin materiaalin päälle omiasi haluamaasi tarkoitukseen. Muistathan kuitenkin merkitä tiedon lähteen ja miltä osin sisältöä on muokattu.

Jos haluat kuulla aiheesta lisää, laita viestiä Jani Koskiselle (hankkeen vastuullinen johtaja, jasiko@utu.fi). Ota rohkeasti yhteyttä!

https://workinformatics.utu.fi/hankkeet/ttdloikka/

https://workinformatics.utu.fi/hankkeet/ttdloikka/ttdloikka-materiaalit/

Tämä opas on laadittu osana Euroopan Sosiaalirahaston rahoittamaa Työhyvinvointia Tuottava Digiloikka (TTDLoikka) -hanketta. Hankkeen toteuttivat Turun yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu ajalla 1.9.2021–31.12.2023 yhteistyössä Varsinaissuomalaisten ja pirkanmaalaisten yritysten kanssa.
Hanke rahoitettiin osana Euroopan Unionin Covid-19-pandemian jälkeisiä toimia.