TTDLoikka - työhyvinvointia digiloikalla

TTDLoikka-hankkeen teemaseminaari

Miltä näyttää työhyvinvointi datatalouden ja automaation keskellä?

TTDLoikka-hankkeen teemaseminaari,  tiistaina 11.10.2022 klo 12–14.30

Työhyvinvointia tuottava digiloikka (TTDLoikka) on malli, joka tarjoaa työkaluja teknologioiden omaksumiseen ja auttaa kääntämään jo tehdyt digiloikat työhyvinvointia tuottaviksi. Hankkeen toteuttavat yhdessä Turun yliopiston Kauppakorkeakoulu sekä Tampereen ammattikorkeakoulu. Päärahoittaja on Euroopan Sosiaalirahasto (ESR). Hanke rahoitetaan osana unionin Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Teemaseminaarissa esittelemme hankkeen kehittämän toimintamallin, jolla tartutaan työhyvinvoinnin haasteisiin datatalouden ja automaation muokkaamassa työelämässä. Tervetuloa!

Paikka: Turun kauppakorkeakoulu (Rehtorinpellonkatu 3)

Ohjelma:

12.00   TTDLoikka-malli: Työhyvinvoinnin ratkaisuja datataloudessa

12.25   Työhyvinvointia tuottava digiloikka automatisoidussa työelämässä, Aku Laakso Yaskawa Finland Oy

12.45   Kahvitauko

13.00–14:00   Paneelikeskustelu: Työhyvinvointi – Pakollinen paha vai avain onneen?
Mukana keskustelemassa Tuomo Saarni Armstrong Ammattiturva Oy:ltä, organisaatiopsykologi Mari Järvinen Profounderilta ja Aku Laakso Yaskawa Finland Oy:ltä. Paneelin moderoi TTDLoikka-hankkeen vastuullinen johtaja Jani Koskinen.

14.00 Ideapiste ja vapaata verkostoitumista

Ilmoittautuminen 8.10. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/1F14E8D854F36B8D

Tapahtuma on maksuton.

TTDLoikka-hankkeen logo

Turun yliopiston logo Tampereen ammattikorkeakoulun logo

Vipuvoimaa EU:lta -logoEU:n sosiaalirahaston logo

Hanke rahoitetaan osana unionin Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.