Muusamentorikeskustelut käyvät kuumana

Keskikesän juhla ovella. Yli kymmenen muusamentoriehdokasta haastateltu. Keskusteluissa omasta polusta, työurasta, intohimosta, yrittäjyydestäkin on päästy asiaan ja syviin vesiin kaikessa hyvässä: olemiseen, tekemiseen, osaamiseen, kasvamiseen yksin ja yhdessä. Keskustelujen lopputulos on ollut huikean positiivinen! Erilaisia innostuneita muusamaisia muusamentoriehdokkaita omine profiileineen on noussut esiin. Arvot ja tavoitteet osuvat kohdalleen.

Jos minä etsisin (ja ainahan sitä vähän etsii ja pohtii) omaa polkua ja sprarrausta omille ideoille, vertaistukea ja pientä ryhmää, niin minä todellakin kävisin muusamentoriehdokkaat huolella läpi. Nyt jo on tunne, että minäkin haluan osallistua ja valita itselleni tilanteeseeni sopivan muusamentorin!

Kiinnostuitko muusailusta ja muusamentoritoiminnasta? Osallistu ja vaikuta kertomalla millaisen palvelun tai muusamentorin sinä haluaisit edistämään omaa polkuasi. Tai olisiko sinusta muusaksi, muusamentoriksi! HUOM! Voit vastata anonyymisti tai jättää yhteystiedot.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös suoraan:

Lehtori Antti Tuomisto (antti.tuomisto@utu.fi)
MUUSA-hanke (muusamentori.fi)
Turun yliopisto

MUUSA-teksti ja logo

EU:n osarahoittama