Etusivu       Sivukartta       Yhteystiedot  
DigiKoeAjot alkavat! IT/TJT-opiskelija: tule mukaan testitiimiin! 8.3.2017

Haemme motivoituneita alan opiskelijoita vuoden 2017 aikana toteutettavaan Turun yliopiston kauppakorkeakoulun DigiKoeajo-hankkeeseen, jossa tulemme tekemään erilaisin sensorein varustetuilla IoT-laitteilla nopeita, enintään kahden kuukauden mittaisia käyttökokeiluja eri toimialoja edustavissa varsinaissuomalaisissa pk-yrityksissä. Työtehtäviä tulee olemaan tarjolla monipuolisesti niin tutkimustiimin kesken kuin asiakasrajapinnassa, ja siten toivomme hakijoilta alan tuntemuksen lisäksi hyviä sosiaalisia taitoja. Olennaisen osan vastuualueestanne tulee muodostamaan asiakastuen tarjoaminen sekä laitteiden käytössä että mahdollisissa ongelmatilanteissa, asiakkaan tarpeista riippuen. Tätä varten opiskelijat saavat luonnollisesti perehdytyksen meidän kauttamme.

Tehtäviä on tarjolla opiskelijan roolissa, ja korvaus tapahtuu siten opintopisteiden tai harjoitustöiden muodossa. Hanke käynnistyy käyttökokeilujen osalta jo huhtikuun aikana ja on käynnissä läpi vuoden.

Mikäli kiinnostuitte mahdollisuudesta, otattehan minuun yhteyttä. Viestiä saa myös levittää eteenpäin mikäli tunnette muita ko. tehtäviin soveltuvia henkilöitä. Ohessa linkki hanketta koskevaan uutiseen Work Informaticsin sivuilla.

Mikko Vermanen
Projektitutkija
Turun yliopisto, Turun kauppakorkeakoulu
mikko.vermanen@utu.fi
040 146 0638

Katri Honkonen
Tutkimusavustaja
Turun yliopisto, Turun kauppakorkeakoulu
kkhonk@utu.fi
050 482 8180