Etusivu       Sivukartta       Yhteystiedot  
Hae tietojärjestelmätieteen FM-opintoihin Turun kauppakorkeakouluun 16.3.2015 saakka! 3.3.2015

Erillishaku vielä käynnissä, paikkoja rajoitetusti - nämä viedään käsistä! Haku syksyn opintoihin päättyy 16.3.2015.

Miten haetaan? Erillishakulomake ja ohjeet. Jos asia kiinnostaa, tule käymään kahvilla allekirjoittaneen kanssa Pharmacityssä.

Keväästä 2014 lähtien voi hakea myös suomenkieliseen tietojärjestelmätieteen maisteriopintoihin, erityisalana työinformatiikka tai tietohallinnon johtaminen. Tutkinto suoritetaan Turun kauppakorkeakoulussa Johtamisen laitoksella tietojärjestelmätieteen oppiaineessa. FM-tjt opiskelijat ovat toimivat yhdessä muiden tjt-opiskelijoiden (KTM/KTK-tjt sekä GITM- ja IMMIT-maisteriopiskelijat) kanssa sekä TISRA- ja TUCS-yhteistyön kautta ÅA:n tietojärjestelmätieteilijöiden kanssa. Runsas joukko laaja-alaista ICT-alan tutkimus- ja opetushenkilökuntaa tarjoaa parasta osaamistaan, jos sinä teet samoin. Liity joukkoon!

FM-tjt-tutkinnossa voit hyödyntää erinomaisesti koko IT-alan laajaa kirjoa ja suunnitella yhdessä allekirjoittaneen kanssa sinun näköisesi TJT-FM-tutkinnon. Sivuaineita löytyy niin ICT-alan aine- ja syventävistä opinnoista kuin muista tiedekunnista ja sivuaineista, kieliopintoja unohtamatta.

Hakuaika: 7.1.2015 - 16.3.2015
Haku: Tietojärjestelmätiede, filosofian maisteri, 120 op

Lehtori Antti Tuomisto

Takaisin